top of page
  • _

Vloeien daar waar het leven me brengt

Hallo mijn lieve lezers, Zoals velen onder jullie weten, heb ik twee levens. Overdag ben ik een medewerkster op een klantendienst, die ervoor zorgt dat klanten een uniek gevoel krijgen. 's Avonds ben ik partner, moeder van vier en schrijfster. Als er een onevenwicht ontstaat op één van die plaatsen, merk je pas wat een broos evenwicht dit alles vormt. Men zegt dat de succesvolle mensen onevenwicht ombuigen naar sterkte. Dat heb ik ook gedaan. Vanaf begin november kan ik meer reclame maken en sneller aan mijn beide boeken werken, want dan ga ik 90 % werken. Het voelt verfrissend en inspirerend. Ik daag jullie uit om dit samen met mij wereldwijd te verspreiden en mijn verhaal te laten reizen! Ik kan jullie nu al verklappen dat er ook een actie aan komt om de herfst te vieren! Meer informatie vindt je op mijn Facebookpagina over 7 dagen.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Het klinkt als futuristisch en heel erg ver weg voor sommigen een zegen, voor anderen een vloek heb jij het beter of slechter gehad op jouw nieuwe weg zie je door alles heen wat je hart echt zoekt? Ik

The future started in 2020 for some a blessing, to others a curse situations arose, eventful and plenty did it open your heart or just empty your purse? If there is one thing I truly learned it is nev

‘How is this even possible? I have gone through so much effort and yet, there is not even a single thank you!’ This is a struggle many of us deal with in everyday life. The character in my story was n

bottom of page